Serc

De Vries Kunst

Schildersbedrijf de Vries is sinds 1948 actief in Sliedrecht. Zelfs voor de oorlog was Anne de Vries Sr al werkzaam in deze regio. Nadat zijn zoon Gaitzen de Vries de opleiding tot patroonschilder had afgerond besloten ze samen het bedrijf op te zetten. Eerst vanuit de schuur achter het huis aan de Rivierdijk. 

In de vijftiger jaren werd een grote stap gezet. Het pand op de Dijk B651 werd gekocht, nu bekend als Kerkbuurt 25. In 1962 werd het pand gesloopt en er nieuwbouw gedaan naar een ontwerp van Van Houten Architecten. Het naastgelegen garagepand op nummer 27 werd erbij gekocht. Deze twee panden hebben lang als Autoschade De Vries en VBS De Vries gefunctioneerd. 

Sinds 2008 is het een grote verf, behangspeciaalzaak met galerie en lijstenmakerij. Tegenwoordig kunt u dus ook bij De Vries terecht als u kunst aan de muur wilt.

De Vries Verf en Behang

 • Kerkbuurt 25
 • 3361 BB Sliedrecht

 • 0184 - 413046
 

Recensie over

 • Uw mening telt!
  2014-09-01
  Recensie is geplaatst op:maandag 1 september 2014
  Deel uw mening met anderen!
  Score: 5
  Maak uw mening kenbaar! Goede en minder goede ervaringen die u deelt met anderen zorgen er voor dat de service en klantgerichtheid sterk zullen verbeteren bij de meeste winkels, bedrijven en andere instellingen. Heeft u een conflict? Bespreek het dan eerst persoonlijk alvorens het online te plaatsen.
 • Onze bezoekers waarderen met een gemiddelde score van 5., van 5 (gebaseerd op 1 recensie).

  klik hier om een recensie te schrijven
Login voor beheerder