Serc

HJM Flokstra-Visser

De registerpodoloog richt zich op klachten aan het gehele steun- en bewegingsapparaat en dan voornamelijk op hoger gelegen klachten in het houdings- en bewegingsapparaat als gevolg van een verkeerde stand van de voeten. Daarnaast adviseert en behandeld een Register-(sport)podoloog kindervoeten, teen en voetafwijkingen en sportblessures.

U kunt naar de registerpodoloog met voet-, knie,- rug- en nekklachten, maar ook voor schoenadvies en aanpassingen aan schoenen.

Podologie

Algemene voetklachten

Pijn en vermoeidheid in de voeten kan vele oorzaken hebben. Meestal worden zij echter veroorzaakt door een disbalans in de voeten; het gevolg hiervan is overbelasting. Het herstel van de balans in de voeten d.m.v. corrigerende steunzolen, kan de klacht doen verdwijnen.

Kinderpodologie

Voetklachten bij kinderen

Bij kinderen komen over het algemeen niet echt voetklachten voor, d.w.z. dat de kinderen het zelf niet als hinderlijk ervaren. Vaak zijn het de ouders die zich zorgen maken over bijvoorbeeld de stand van de voeten, tenen of het looppatroon. Veel van deze gevallen behoren tot het normale groeiproces en dan is vaak geruststelling al voldoende.

Sportpodologie

Voetklachten bij het sporten

Sporten is belangrijk, maar sporten op goede schoenen is nog veel belangrijker. Door het gebruik van onjuiste of versleten schoenen kunnen blessures optreden. Belangrijk is dat u de juiste schoen aanschaft voor de sport die u beoefent.

Podoloog Flokstra-Visser (Podocentrum Alblasserwaard)

  • Gantelweg 20
  • 3361 WB Sliedrecht

  • 0184-421302
Login voor beheerder