Serc

Echocentrum Rivierenland

Onze praktijk verleent eerstelijns verloskundige zorg binnen Sliedrecht, Bleskensgraaf en Wijngaarden.

De praktijk wordt geleid door drie verloskundigen en een praktijkmanager die tevens assisteert tijdens de spreekuren. Voor de zwangeren in Bleskensgraaf houden wij een apart spreekuur in Bleskensgraaf. Wij begeleiden de aanstaande ouders tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamtijd. Tevens kunt u bij ons terecht voor een pre-conceptieconsult. Onze praktijk is een moderne praktijk die alle zorg in eigen hand heeft. Het afnemen van bloed, het maken van echo’s en
het Structureel Echoscopisch Onderzoek (de 20 weken echo) wordt allemaal binnen onze eigen praktijk gedaan. Tevens doen we echo's voor omliggende praktijken.


Openingstijden in MCBW: iedere dinsdagmiddag, uitsluitend op afspraak. (Op dinsdag- en woensdagochtend is er spreekuur in onze praktijk aan de Overlaat 2).

Onze praktijk werkt nauw samen met de plaatselijke huisartsen, de apotheek, Jeugdgezondheidszorg en fysiotherapeuten. Zo nodig overleggen we met of verwijzen we naar de gynaecologen van het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem. Met hen hebben we een uitstekende samenwerking. Indien je bij de gynaecoloog onder controle bent kunnen wij je kraamtijd begeleiden.

De inschrijving in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) staat garant voor voldoende vaardigheidstrainingen en bijscholing.

Echocentrum Rivierenland Verloskundigenpraktijk Sliedrecht & Omstreken

  • Overlaat 2
  • 3362 JD Sliedrecht

  • 0184-490609
Login voor beheerder