Serc

Waardeburgh Zorgcentrum Locatie Overslydrecht

Overslydrecht staat al ruim 150 jaar bekend als een verzorgingshuis waarin senioren zich echt thuisvoelen. Persoonlijke aandacht voor bewoners, een gezellige woonsfeer en een uitstekende kwaliteit van zorg kenmerken dit verzorgingshuis en dit zijn tevens de hoogste prioriteiten. 

Voorzieningen 

Overslydrecht vormt met de vijf overzichtelijke verdiepingen een thuis voor in totaal 71 bewoners. Deze beschikken over een eigen appartement met een mooie keuken, bad-, slaap- en woonkamer. Tevens is het voor bewoners mogelijk te beschikken over een eigen internetaansluiting. Op de begane grond van Overslydrecht is een kleine winkel aanwezig. Daarnaast is er een pedicure.

In restaurant De SeniJoor in zorgcentrum Overslydrecht in Sliedrecht heerst een gezellige, huiselijke sfeer. Door de open keuken kunt u de koks op de voet volgen. U merkt al snel dat De SeniJoor niet voor niets dagelijks door vele senioren wordt bezocht. 

Kunt u niet (zo vaak) meer zelf koken? Dan bent u van harte welkom voor de dagelijkse warme maaltijd in De SeniJoor. Wij hebben voor u een vast weekmenu. Iedere dag kunt u kiezen uit twee menu's. Het is ook mogelijk om gerechten uit beide menu's met elkaar te combineren. Daarnaast kunt u á la carte bestellen. 

De SeniJoor is dagelijks geopend tussen 12.00 en 13.30 uur. Op donderdag- en zaterdagavond zijn wij ook open van 17.00 - 20.00 uur. Wilt u bij ons komen eten? U kunt telefonisch reserveren via 0184 - 49 36 60. 

Waardeburgh Zorgcentrum Locatie Overslydrecht

  • Scheldelaan 3
  • 3363 CK Sliedrecht

  • 0184 - 49 35 35
Login voor beheerder