Serc

Waardeburgh Zorgcentrum Locatie Parkzicht

Bewoners van het verzorgingshuis Parkzicht beschikken over een eigen appartement met een riante slaapkamer, woonkamer, badkamer en keuken. Het verpleeghuisgedeelte is verdeeld in 5 units van 6 bewoners. De bewoners van de verpleegafdeling hebben allemaal de beschikking over een eigen kamer.

Op de begane grond is een groot aantal faciliteiten aanwezig voor zowel de bewoners van Parkzicht als senioren uit de naastgelegen wooncomplexen. Een kapper, een schoonheidssalon, een massagepraktijk, een handig winkeltje, pedicure en een gezellige koffiecorner zijn enkele voorbeelden. Tevens is er een internetgelegenheid voor de liefhebbers.

Het restaurant De Zalmschouw van Zorgcentrum locatie Parkzicht weet op unieke wijze een balans te vinden tussen moderne vormgeving en ouderwetse gezelligheid. De open keuken en ruimtelijke indeling creëren een sfeer van openheid met een knus tintje. 

Kunt u niet (zo vaak) meer zelf koken? Dan bent u van harte welkom voor de dagelijkse warme maaltijd in De Zalmschouw. Wij hebben voor u een vast weekmenu. Iedere dag kunt u kiezen uit twee menu's. Het is ook mogelijk

om gerechten uit beide menu's met elkaar te combineren. Daarnaast kunt u á la carte bestellen.

Waardeburgh Zorgcentrum Locatie Parkzicht

  • Lijsterweg 27
  • 3362 BB Sliedrecht

  • 0800 4560456
Login voor beheerder