Serc

Alert Security

Waarom Alert security?

Na oprichting in 1992 is Alert Security in de regio Zuid Holland Zuid uitgegroeid tot een begrip. Voor bedrijven, overheden en particulieren zijn wij de betrouwbare partner in veiligheid. Wij hebben kennis en een “no nonsense” mentaliteit.

Onze kracht ligt voornamelijk in onze transparante manier van werken. We doen wat we zeggen en melden wat we niet kunnen. Alert Security biedt inmiddels voor meer dan 100 vaste medewerkers een gemoedelijke en stabiele werksfeer. Met deze site willen wij u informeren omtrent onze diensten en de wijze waarop wij deze uitvoeren en controleren. 

Waarom Alert Recherche?
Interne criminaliteit en bedrijfsfraude kost het bedrijfsleven meer dan 200 miljoen euro op jaarbasis. Een op de drie werknemers heeft kennis van interne criminaliteit.

Waarom Alert select?

Alert Select richt zich op mensen die willen werken in de beveiliging. Door de juiste werkplek te combineren met een beveiligingsopleiding brengen we “de juiste mensen op de juiste plek.”

Alert Security

 • Parabool 150
 • 3364 DH Sliedrecht

 • 0184-410400
 

Recensie over

 • De Vries A.
  2014-09-06
  Recensie is geplaatst op:zaterdag 6 september 2014
  6 jaar tevreden klant
  Score: 5
  Sinds 2008 surveilleert Alert rond ons bedrijf als we gesloten zijn. Geen last meer van inbrekers en geen gedoe. Een tevreden klant
 • Onze bezoekers waarderen met een gemiddelde score van 5., van 5 (gebaseerd op 1 recensie).

  klik hier om een recensie te schrijven
Login voor beheerder