Serc

Hulsbos Groenvoorziening

Hulsbos Groenvoorziening is in de regio Drechtsteden al meer dan 17 jaar actief als zelfstandig hoveniersbedrijf. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide klantenkring opgebouwd waarvoor we al vele mooie tuinen hebben gerealiseerd.

Door onze jarenlange ervaring en klantgericht kunnen wij uw tuin volledig naar wens aanleggen en/of onderhouden. Door samenwerking met gespecialiseerde vakmensen als boomverzorgers en timmerlieden kunnen wij voor iedere klus altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Uw tuin opschonen en snoeien voor het voorjaar? of de tuin juist winterklaar maken? U kunt het onderhoud periodiek door ons laten uitvoeren waardoor u er zelf geen omkijken naar heeft en de tuin er toch altijd goed bij staat. U kunt er ook voor kiezen om twee of drie keer per jaar het groot onderhoud door ons te laten verzorgen. De zware of Lastige werkzaamheden kunt u dan professioneel uitbesteden waardoor u uw tuin de rest van het jaar enkel hoeft bij te houden. Op deze manier wordt tuinonderhoud betaalbaar. Veel van onze klanten hebben hier al voor gekozen en zijn hier aantoonbaar tevreden over.

De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van de huiskamer en een plek om samen te zijn er even tot rust te komen. De laatste jaren hebben wij dan ook veel (overdekte) terrassen aangelegd met daaromheen verhoogde plantvakken van duurzaam hardhout. hierdoor blijft het natuurlijke tuingevoel behouden, maar wordt het onderhouden van de tuin veel gemakkelijker en plezieriger.

Hulsbos Groenvoorziening

  • Hopper 6
  • 3362JP Sliedrecht

  • 0184 415462
Login voor beheerder