Serc

Suzan`s Hairstyling

Wilt u uw haar laten knippen door een topstyliste en het laten omtoveren tot een trendy kapsel? Bent u opzoek naar een goede thuis kapster die dezelfde kwaliteit levert als een kapsalon? Dan bent u Bij Suzan's Hairstyling in Sliedrecht op het juiste adres! Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van hairextensions.

We kennen allemaal wel de shampoos, stylingproducten en permanent om volume te creëren. We zijn uren lang bezig het haar te föhnen om volume te maken. Volume maakt het kapsel compleet, er zit beweging in en is een goede compensatie voor dun haar. Meer haar word gezien als mooi haar. Gun uzelf dus dat extra beetje volume en voel u direct mooier!

Extensions zijn een eenvoudige manier om volume en kleur tegelijk te creëren. Haartoevoeging is de oplossing voor u om het haar naar uw wens te vormen. U zult zien dat u tevereden zult zijn met het resultaat.

De extensions waar ik mee werk zijn van Balmain en zijn gemaakt van 100% ECHT haar. Al het haar is met de hand geselecteerd en bewerkt met een unieke enzymenbehandeling. Het haar voelt als uw eigen haar, heeft body en mixt prachtig met uw eigen haar. Bovendien geeft Balmain 6 maanden garantie op de conditie van ECHT haar extensions en DoubleHair bij gebruik van Balmain Hair Care. Hoe beter u voor de extensions zorgt, hoe langer ze mooi blijven.

Suzan`s Hairstyling

 • Douwes Dekkerstraat 20
 • 3362 TC Sliedrecht

 • 06 28733003
 

Recensie over Suzan`s Hairstyling Sliedrecht

 • Suzan`s Hairstyling Sliedrecht
  Uw mening telt!
  2014-08-30
  Recensie is geplaatst op:zaterdag 30 augustus 2014
  Help anderen kiezen
  Score: 5
  Op Sliedrecht.serc.nl kan en mag iedereen meepraten
  U kunt over ieder bedrijf uw mening kwijt op deze site. Heeft u een geschil met een ondernemer prober het dan eerst persoonlijk op te lossen. Maar uiteraard mag iedereen zijn/haar mening over een bedrijf hier neerzetten.
 • Onze bezoekers waarderen Suzan`s Hairstyling Sliedrecht met een gemiddelde score van 5., van 5 (gebaseerd op 1 recensie).

  klik hier om een recensie te schrijven
Login voor beheerder