Serc

GLS Koeriers

Grenzeloze betrouwbaarheid. Maximale snelheid. En gegarandeerde zekerheid. Gerealiseerd door 12.000 medewerkers die door heel Europa jaarlijks meer dan 311 miljoen pakketten vervoeren en op tijd bij uw klanten bezorgen. Dát is GLS.

Wilt u op ieder moment van de dag uw zendingen op de voet kunnen volgen? Kinderspel met het Track & Trace systeem. Wilt u naast pakketten ook complete pallets transporteren? Onze divisie Logistics - gespecialiseerd in opslag, beheer, handling en distributie - laat het vlekkeloos verlopen. Eist u scherpe tarieven, betrouwbare doorlooptijden en inzichtelijke performances? We staan er al meer dan 25 jaar garant voor.

Geharmoniseerd product- en dienstenaanbod

In de drie sectoren "Producten", "Diensten" en "Oplossingen" (producten op het gebied van logistiek) heeft GLS sinds april 2006 een homogeen en transparant basisaanbod ontwikkeld van producten en diensten door heel Europa. Het basisaanbod voor nationale en grensoverschrijdende diensten wordt aangevuld door landspecifieke producten en diensten. Zowel de diensten als het netwerk van GLS voldoen aan de vereisten van de pan-Europese markt. 

Sliedrecht

Het depot van GLS in Sliedrecht kunt u vinden aan de Prisma nr. 50

Daar helpen we u graag verder en als u vragen heeft..... U mag ons uiteraard ook altijd bellen op 0900-1116660

GLS Koeriers

  • Prisma 50
  • 3364 DJ Sliedrecht

  • 0900 1116660
Login voor beheerder