Serc

Strijker BV

Strijker Installatie is een innovatief werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor o.a. aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Die werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca en zorg- en onderwijsinstellingen. En dan betreft het zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten. Kenmerkend voor Strijker Installatie is de no-nonsense uitstraling. Dat betekent één aanspreekpunt, scherpe prijzen en een complete projectbegeleiding.

Sanitair is het visitekaartje van uw onderneming of instelling. Wilt u nieuw sanitair plaatsen of het huidige sanitair vervangen? Maak dan eerst een afspraak met Strijker Installatie. Aan de keuze van het sanitair zal het niet liggen,.via onze leveranciers heeft u een zeer ruime keuze, van strak en modern tot ouderwets en klassiek.

Strijker Installatie geeft u advies bij het ontwerp en kent alle installatie-eisen. U bent verzekerd van een professionele en snelle installatie door erkende vakmensen. Een waarborg voor een resultaat waar u trots op zult zijn. Ook hier blijkt weer de no-nonsense stijl van Strijker Installatie; hard werken voor het beste resultaat en dat tegen een concurrerende prijs.

Strijker Installatie Techniek

  • Griendaak 5
  • 3371 KH Hardinxveld Giessendam

  • 0184 613 790
Login voor beheerder