Serc

Espewe Schilders

ESPEWE Schilders is een kleinschalig schildersbedrijf gevestigd in Sliedrecht. Het bedrijf is opgestart in 1991 en inmiddels hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd van particulieren en bedrijven.

Met passie voor ons vak, oog voor detail en meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u ouderwets vakmanschap garanderen. Met ons team van nette schilders en onze persoonlijke en servicegerichte aanpak heeft u aan Espewe Schilders een betrouwbare partner voor alle voorkomende schilder- en/of behangwerkzaamheden.
In combinatie met Espewe Kleur en Meer kunnen wij uw woning of bedrijfspand zelfs een complete metamorfose geven. Wij bieden u nèt dat beetje extra!

Bij ons krijgt u gratis kleur- en/of interieuradvies in samenwerking met Espewe Kleur en Meer.
Dit advies houdt in dat een kleuradviseuse samen met u kijkt naar uw wensen voor de ruimte(s) en naar aanleiding daarvan een compleet kleurenplan maakt aangevuld met kleurenstalen.

Ook kunt u zich laten adviseren over de stoffering van de ruimte.

Espewe Schilders

 

Recensie over

 • Arie de Jong
  2014-09-06
  Recensie is geplaatst op:zaterdag 6 september 2014
  Het zijn maar foto's
  Score: 5
  Die foto's zijn natuurlijk maar foto's en ''broddelwerk'' zullen ze echt niet op de site zetten. Maar toch geeft het een goed gevoel. Mooi is mooi! En overweeg zeker om ze in te huren.
 • Onze bezoekers waarderen met een gemiddelde score van 5., van 5 (gebaseerd op 1 recensie).

  klik hier om een recensie te schrijven
Login voor beheerder