Serc

Schilder Deco Home De Winter

Professioneel advies

Het inrichten van uw woning is een investering, daarom is het belangrijk gebruik te maken van professioneel advies. Wij maken u een tevreden klant.

U slaagt bij ons altijd

Wij zijn een speciaalzaak en daarom durven we te zeggen: als u het bij ons niet vindt, dan vindt u het nergens. Gaat u maar zoeken!

Kleuradvies

Deco Home specialisten geven graag advies over alle aspecten van het inrichten van de woning. Zoals een kleuradvies voor de kozijnen en wanden. Of op maat gemaakte gordijnen en zelfs de stoffering

Inspirerende oplossingen

Voor verrassende en inspirerende oplossingen en toepassingen gaat u naar een Deco Home specialist. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer. De Winter is de naam!

Actueel en hoogwaardig assortiment

Ons complete assortiment bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe collecties en producten. Altijd Up to Date dus!

Specialistische vakkennis

Veel Deco Home specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis tot de vele mogelijkheden en toepassingen van alles in en om huis. Kortom: VAKMANSCHAP!

Stalenmateriaal

In de winkel is een grote hoeveelheid stalenmateriaal beschikbaar, de Deco Home specialist stelt dit graag ter beschikking om thuis in alle rust te bekijken.

Alles voor je huis

Naast verf en behang verkopen veel Deco Home specialisten ook tapijt, vloeren, raamdecoratie en horren. Dit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat.

Schilder Deco Home De Winter

 • Burgemeester Winklerplein 8
 • 3362 AA Sliedrecht

 • 184 412 578

Uitgebreid adviesgesprek

Neem ter voorbereiding van een adviesgesprek foto's van je meubels, knipsels uit boeken/tijdschriften en een plattegrond van de ruimte mee. Zo weet de Deco Home ondernemer welk resultaat u nastreeft en wat uw interieurstijl is.

 

Recensie over

 • zomaar een klant
  2014-09-06
  Recensie is geplaatst op:zaterdag 6 september 2014
  Vakwerk en sneller dan verwacht
  Score: 5
  Ons was verteld 3 dagen. Maar omdat een andere klus was uitgesteld kwamen er enkele mensen extra op de klus. Dus binnen anderhalve dag alles klaar en opgeruimd. Hulde!
 • Onze bezoekers waarderen met een gemiddelde score van 5., van 5 (gebaseerd op 1 recensie).

  klik hier om een recensie te schrijven
Login voor beheerder