Serc

Schoonmaakbedrif Van Adrichem BV

Van Adrichem Industriële Reiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van industriële projecten en in reinigingswerkzaamheden in de voedingsmiddelensector. Onze jarenlange ervaring en brede expertise in de industriële reiniging en onze hoge standaard in dienstverlening wordt zeer gewaardeerd bij onze opdrachtgevers.

Uitgebreid dienstenpakket

Elk industrieel bedrijf heeft haar eigen specifieke wensen op het gebied van reiniging. Daarom biedt Van Adrichem Industriële Reiniging zowel voor de lichte als de zware industrie een uitgebreid scala aan reinigingsdiensten voor industriële installaties. U kunt altijd rekenen op onze uitstekende services en een scherpe prijs.

Maatwerk

In overleg met u stellen we vast welke werkzaamheden op welke wijze worden uitgevoerd. Vervolgens gaan onze medewerkers daarmee aan de slag. Met uiterste precisie en de meest geavanceerde reinigingsapparatuur en zonder de dagelijkse werkzaamheden in uw bedrijf te verstoren. Ons VCA-certificaat garandeert dat we altijd te werk gaan volgens de vereiste veiligheidsnormen.

Innovatieve methodes

U kunt bij Van Adrichem Industriële Reiniging terecht voor bijvoorbeeld siloreiniging, reinigen op hoogte en de schoonmaak van machines en installaties (clean-out’s). Wij verzorgen ook de schoonmaak van opslagruimten en tank cleaning. Heeft u een bijzonder reinigingsvraagstuk? Wij helpen u verder!

Schoonmaakbedrif Van Adrichem

  • Parabool 112
  • 3364 DH Sliedrecht

  • 0184-416688
Login voor beheerder