Serc

Sliedrechtse Korfbalclub Merwede (SKC)

Met zo’n 450 leden behoort Merwede tot één van de grotere korfbalverenigingen van Nederland. We hebben een prachtige locatie aan de Thorbeckelaan in Sliedrecht en tijdens de winterperiode spelen we onze thuiswedstrijden in de sfeervolle sporthal De Stoep. Sinds onze oprichting hebben we onze ups- en downs gehad, zowel sportief als daarbuiten. Na de grote brand in 1996 hebben we een prachtig clubhuis neergezet en is ook sportief gezien de weg naar boven ingeslagen. Diverse korfbalvormen worden beoefend, zoals het G-korfbal, de midweekkorfballers en de Kangoeroeclub.

SKC Merwede heeft 11 seniorenteams, 2 G-teams en meer dan 30 jeugdteams. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten lopen uiteen van disco's tot een koppelschiettoernooi en van een Pinksterkamp tot een slotdag met een mixtoernooi of een zeskamp. Naast het trainen en het spelen van wedstrijden, is er dus genoeg te beleven bij onze vereniging.

Om echt kennis te kunnen maken met onze vereniging bieden we je de mogelijkheid om eens langste komen om de sfeer te proeven of een aantal keer vrijblijvend mee te trainen met leeftijdsgenoten. Of je nu jong bent of wilt instromen bij de senioren, voel je welkom bij Merwede!

Sliedrechtse Korfbalclub Merwede (SKC)

  • Thorbeckelaan 104
  • 3362 BV Sliedrecht

  • 0184 413 608
Login voor beheerder