Serc

De Groot & Schagen

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf is een dynamisch bedrijf uit Sliedrecht met een brede ervaring op het gebied van bestratingen, grondwerk, rioleringen, groenvoorzieningen en sloopwerkzaamheden. In opdracht van (bouw)bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeentelijke overheden voeren wij een breed scala aan werkzaamheden uit. Daarbij staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dat betekent extra controle en zekerheid op al onze inspanningen die wij in opdracht van onze opdrachtgevers uitvoeren.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf maakt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden voornamelijk gebruik van eigen materieel. Bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Bouwrijp maken van een bedrijfsterrein of het woonrijp opleveren van een perceel; wij staan tot u beschikking. Niet voor niets hebben wij een enorme ervaring op dat gebied. Daar kunnen onze opdrachtgevers van profiteren. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in het aanbrengen van houten damwanden, beschoeiingen en steigers. Met De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf  legt u een stevige basis.

De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V.

  • Lelystraat 101-105
  • 3364 AH Sliedrecht

  • 0184 416 233
Login voor beheerder