Serc

Tegeltechniek De Groot

Tegeltechniek de Groot is gespecialiseerd in professionele projectbegeleiding. Wij hebben ruim 17 jaar ervaring in het verlijmen en het zetten van alle wand- en vloertegels. Wij bieden u onafhankelijke en deskundige adviezen inzake de materialen en de verwerking hiervan.

Al onze werken worden uitgevoerd door uiterst gekwalificeerde vakmensen. Tevens werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen waardoor wij garantie kunnen bieden op al onze projecten! Alle disciplines met betrekking tot het verwerken van wand- en vloertegels kunnen door ons verzorgd worden, van traditioneel zetwerk in de mortel tot het eigentijdse lijmwerk met hoogwaardige producten.

Naast onze diensten als tegelzettersbedrijf kunnen wij ook de tegels, het natuursteen en alle overige verwerkingsproducten voor u verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Voor de keuze van tegels en natuursteen werken wij samen met enkele gerenommeerde toonzalen. Hier worden onze klanten uitgenodigd om een eventuele keuze te kunnen maken.

Wij leveren kwalitatief zeer hoogwaardig tegelwerk voor een scherpe prijs en wij kunnen inmiddels vele particulieren, aannemers, (bouw)bedrijven, gemeenten en woningbouwverenigingen tot onze tevreden klanten rekenen.

Tegeltechniek De Groot

  • Postbus 95
  • 3360 AB Sliedrecht

  • 06-41470991
Login voor beheerder