Serc

Adriaan Volkersingel Sliedrecht

Adriaan Volkersingel informatie

De Adriaan Volker Singel in Sliedrecht is vernoemd naar de oprichter van het gelijknamige baggerbedrijf Adriaan Volker (1827-1903). De Adriaan Volker singel is een prachtige singel die in Sliedrecht langs de rivier de Merwede loopt en gekenmerkt wordt door statige herenhuizen.

Adriaan Volker was de uitvinder van de eerste stoom-baggermolen en zette Sliedrecht op de kaart door het uitvoeren van diverse grote bagger-projecten.

Op deze pagina tonen wij u alle historische foto's die we hebben en we hopen dat u als u nog foto's in uw bezit heeft deze naar ons wilt mailen zodat deze ook een plekje kunnen krijgen.

Heeft u fotomateriaal of andere informatie dan kunt u ons dat mailen.

Heeft u foto's van deze straat

Heeft u oude foto's van deze straat? Of meer recente foto's misschien? Als u die naar ons mailt plaatsen we ze graag op de site. Ook zoeken wij personen die regelmatig eenzelfde foto willen maken onder wisselende omstandigheden. Zonnig, regen, donker, sneeuw..... Noem het maar op. Ook is het mogelijk om redacteur te worden van uw ''eigen'' straat of buurt. U krijgt dan een eigen inlog en kunt de site waar nodig bijwerken (is niet zo moeilijk) Voor meer informatie kijk op onze INFO SITE