Serc

Leningen Sliedrecht

Brood haal je bij de bakker

En als je geld wilt lenen ga je naar een bank.

Daar zit uiteraard wel wat in, maar in een kleinere gemeenschap spelen soms andere zaken een rol. En dat kan op het persoonlijke vlak zwaar mee wegen.

Heel vaak is degene die bij de bank over het goedkeuren of afkeuren van jouw lening gaat een bekende. Soms ben je lid van dezelfde sportclub of vereniging, soms is het familie van een vriend of zelfs een vriend van familie. En lenen draagt ook nu in deze tijd nog steeds een taboe met zich mee. Waar de hypotheek zich inmiddels heeft onttrokken aan alle taboes (mensen praten tegenwoordig vrijuit over hun hypotheek) hoor je nooit mensen zeggen: ''Ik heb vorige week nog een lening afgesloten tegen een goede rente''.

Mensen kiezen er dus vaak voor om gewoon rood te staan. Geen moeilijke aanvragen en alles gaat automatisch. Maar met ''rood staan'' krijg je dan ook meteen de allerhoogste rente voor je mik die soms oploopt tot 12%.

Maar uiteraard kijken mensen ook op het internet waar voldoende aanbieders rondlopen. En daar zitten uiteraard veel bedrijven bij die het niet zo nauw nemen. 

De valkuilen van internet-leningen

Let wel, niet iedere aanbieder van leningen via het internet is een oplichter. uiteraard zijn er ook aanbieders die u tegen een zeer scherpe rente en onder redelijke voorwaarden een lening verstrekken.

Ga nooit in zee met aanbieders van een zogenaamd mini-krediet of welke andere kortlopende lening dan ook. Ze maken reclame met 0% rente maar de kosten die worden berekend zijn torenhoog en overstijgen zelfs (bij een omrekening naar jaarbasis) de 100%

Dus als u niet naar de plaatselijke bank kunt of wilt dan zult u verder moeten kijken.  En dan komt u al snel op het internet terecht.

Ook op internet is het aanvragen van een offerte altijd gratis en vrijblijvend. Vraag dus altijd meerdere offertes aan bij verschillende aanbieders en vergelijk deze goed. Soms zitten er namelijk grote verschillen in de offertes en uiteraard kiest u die offerte die het voordeligst uitpakt.

Beslis niet te snel en geef u zelf de tijd en de gelegenheid om alles tegen elkaar af te wegen. 

We zoeken voor u betrouwbare aanbieders van leningen en vermelden deze rechts op deze pagina.

Betrouwbaar lenen via internet

Nogmaals tippen we aan dat het beste adres voor een lening altijd uw eigen bank is omdat men u daar kent en weet wat men kan en mag verwachten. Bij een internet-aanbieder telt dat helemaal niet mee en bent u slechts een nummer op een dossier.

Maar zoals beloofd vermelden we de betrouwbare aanbieders op het internet. Deze zijn allen aangesloten bij de AFM en moeten dus ook voldoen aan de strengste eisen. (Net zoals de banken)

Kredietspotter

Acceptatie leeftijd client 18-65
Negatief BKR - Nee
Inkomen - Minimaal 1.000 Euro netto per maand