Serc

Zorgverzekering Sliedrecht

Maak je jezelf zorgen om de zorg?

Vraag je jezelf wel eens af of je wel goed genoeg verzekerd bent als je ziek wordt, een ongeval krijgt of erger nog, invalide wordt?

Is het raar dat je als man van 50+jezelf weleens afvraagt waarom ''de pil'' ook in jouw zorgpakket zit?

En denk je aan het eind van het jaar ook wel eens toch maar over te stappen naar een andere zorgpolis?

De meeste mensen vragen zich deze zaken regelmatig af en doen er meestal niets of weinig mee. Maar over het algemeen genomen betalen Nederlanders vaak teveel zorgpremie. We kunnen eigenlijk wel stellen dat door de opbouw van de zorgverzekeringen de enige verzekering die u 100% zeker heeft de verzekering is dat u te duur uit bent.

We gaan het uitleggen

De uitleg van de te dure zorgpolis

In Nederland is de zorg uitbesteed aan een aantal verschillende maatschappijen die zolang ze aan de regels van de overheid voldoen verschillende zaken zelf kunnen en mogen aanpassen. Het overstappen aan het eind van het jaar bijvoorbeeld is daar het beste voorbeeld van.

Met 1 ''ziekenfonds'' zou overstappen niet kunnen en ook niet nodig zijn. Nu er echter meerder bedrijven zijn willen ze elkaar ieder jaar zoveel mogelijk klanten afhandig maken en geven daarvoor miljoenen uit aan reclame. Ook geven ze mensen die overstappen cadeaus ter waarde van pakweg 75 Euro en de hoogst mogelijke korting op de polis. Alleen maar om er zo voor te zorgen dat er een stoelendans ontstaat waarbij de mensen het ene jaar van A naar B hoppen en het jaar daarop weer van B terug naar A.

Helaas is deze idioterie niet te stoppen. Het is dus zaak om zoveel mogelijk te profiteren. de zittenblijver betaalt het gelach (en de rekening). de overstapper pakt meestal een eenmalig bedrag van 75 euro en een net even wat lagere premie.

Wij houden de vinger aan de pols en zullen u zodra de nieuwe premies bekend zijn (vanaf half Oktober) op de hoogte houden van de beste opties.

De goedkoopste en beste zorgpolissen

Hier houden we voor u bij wat in 2015 de beste en goedkoopste zorgpolissen zijn voor de regio Sliedrecht.

Naar verwachting zullen rond half oktober 2014 de gegevens bekend zijn en kunt u die hier vinden.