Serc

Lagere maandlasten Sliedrecht

Waarom zou je meer betalen dan nodig is?

Het woord ''lasten'' in maandlasten zegt het al, we hebben het over onkosten die altijd hoger uitvallen dan nodig is. Hoeveel u op uw maandlasten kunt besparen zonder aan luxe in te leveren hangt uiteraard af van verschillende factoren zoals uw woon en leefsituatie, het aantal gezinsleden en of u een eigen auto heeft, geen auto of een auto van de zaak.

De gemiddelde Nederlander heeft per maand 1060 Euro aan vaste lasten en wij denken dat u daar per maand minimaal 100 Euro op kunt besparen (dat is dus minimaal 1.200 Euro per jaar!!!). En met besparen bedoelen wij niet de thermostaat lager zetten of minder vaak in bad gaan..... Met besparen bedoelen wij exact dezelfde luxe en comfort die u nu heeft voor een veel lagere prijs.

En minder betalen voor uw vaste lasten = Meer overhouden voor leuke dingen. Wie wil dat niet?

En bij deze berekening hebben wij nog geen rekening gehouden met een eventuele besparing op uw hypotheek. Dat is een aparte afdeling die momenteel voor 90% van de woningbezitters zeer actueel is en veel besparing kan opleveren. Op deze pagina is hier ook een artikel over te vinden.

Autoverzekering Sliedrecht

Waarom zou u teveel betalen voor uw autoverzekering? In uw woonplaats zijn namelijk veel lagere premies mogelijk! 80% van de Sliedrechters betalen nu namelijk via de risico-code Rotterdam/Dordrecht terwijl Sliedrecht een veel lagere risicofactor heeft.

Hoeveel wilt u besparen? €10 €20 of €30 per maand? Of zelfs meer?
Dan hebben we het over een leuk bedrag per jaar!

Rekent u het zelf maar uit. Het scheelt echt heel veel.

  1. OHRA - Betrouwbaar, Betaalbaar en extra tot 8% pakketkorting (niet voor niets onze keus op 1) Bovendien wordt uw risico bij OHRA heel goed ingeschat.
  2. Inshared - Goedkoop en goed maar accepteren niet iedereen. U moet 25 jaar of ouder zijn.
  3. Independer - Zelf kiezen uit tientallen aanbiedingen? Independer is dan de beste keus

Pensioenregeling Sliedrecht

Maakt u zich zorgen om uw pensioen? Bouw nu uw eigen pensioen op tegen de allerhoogste rente in de markt (3,3%) 

Profiteer van het hoge rendement en het grote belastingvoordeel.

Kijk hier voor vrijblijvende informatie

Uw hypotheek is te duur

Geen bank zal u bellen om u te vertellen dat u iedere maand teveel aan het betalen bent. Waarom zouden ze ook? Laten we eerlijk zijn, als u de bank zou zijn dan deed u dat toch ook niet?

Maar met de huidige historisch lage rentestand is het voor bijna iedereen rendabel om de hypotheek ''open te breken''. Uw maandlasten zullen dan sterk afnemen en als u wilt kunt u de besparing direct extra aflossen op de hoofdsom (dat is uiteraard niet verplicht - al kan een bank dat wel eisen als uw huis ''onderwater'' staat)

Hoe dan ook, u wordt er in bijna alle gevallen (landelijk 78%) veel beter van.

Bekijk de uitgebreide info

Besparen op je Energiekosten

Inderdaad, een trui aantrekken en de kachel wat lager zetten... Dat werkt zeker. Maar we hebben het hier over besparen op energiekosten bij hetzelfde verbruik. Die trui kan dan altijd nog en is dan een besparing OP een besparing.

Maar wat is een goede aanbieder van energie? De meesten ''lijken goedkoop'' maar knutselen maar wat met zaken zoals vastrecht en benoemen niet alle kosten 100% eerlijk. 

We hebben echter voor u een aanbieder die niet alleen een lagere prijs per eenheid rekent maar ook de vastrechttarieven laag weet te houden. Tel daarbij op dat u ook uw tarief ''vast'' kunt zetten en uw besparing kan aanzienlijk zijn.

Bekijk hier zelf hoeveel het u kan schelen