Serc

Openbaar Vervoer in Sliedrecht

Openbaar Vervoer in Sliedrecht

Reizen met het Openbaar Vervoer in Sliedrecht kunt u op veel verschillende manieren. Uiteraard is er de trein via Het NS Station, maar u kunt er ook voor kiezen om met een bus van Connexxion te reizen.

En alsof dat niet goed is kunt u ook gebruik maken van de Waterbus of het comfort van een Taxi

We proberen u zo goed mogelijk te informeren over diensten, vertrektijden en reisschema's zodat u zowel van Sliedrecht als naar Sliedrecht de beste verbindingen kunt gebruiken.

Taxibedrijven in Sliedrecht

We geven u alle informatie over alle in Sliedrecht gevestigde taxi-bedrijven en uiteraard geven wij ook aan voor welke diensten u er terecht kunt.

Connexxion Busdiensten Sliedrecht

Connexxion heeft in Sliedrecht veel bushaltes op diverse locaties. Reizen met de bus begint dus met het kiezen van uw halte en dan via de reiswijzer kijken hoe laat uw bus vertrekt of aankomt. De reiswijzer is zeer compleet en u kunt uw reis zeer uitgebreid plannen.

Snel reizen met de waterbus

Met de waterbus reist u van en naar Sliedrecht zonder last te hebben van files en stoplichten. Niet alleen een snelle manier om te reizen, maar ook een zeer comfortabele manier. Met de waterbus reist u vanuit Sliedrecht snel naar diverse bestemmingen in Papendrecht en Dordrecht waarbij u kunt kiezen om in Dordrecht over te stappen en zo verder richting Rotterdam te reizen.

Reizen met de trein van en naar Sliedrecht

Met de trein kunt u vanuit Sliedrecht direct reizen naar diverse bestemmingen. Met een enkele overstap is ieder deel van het land (en desgewenst zelfs het buitenland) snel en comfortabel te bereiken. Weten welke trein u moet hebben en hoe laat die vertrekt? Op onze dienstregeling vindt u alles in 1 oogopslag en deze wordt continu bijgewerkt zodat de gegevens altijd up to date zijn.