Serc

Uw winkel of bedrijf op deze website

Waarom zou u adverteren op deze website? Wat heeft deze website wat andere websites niet hebben? Hoeveel van uw klanten en potentiële klanten bezoeken deze website al? Wat kost het om op de website te staan en wat zijn de mogelijkheden?

Zomaar een handjevol vragen die we uiteraard verwachten en dus alvast maar beantwoorden.

We hebben 4 pakketten die in prijs variëren van €0 tot €90 per jaar.

Waarom bieden we ook een gratis pakket aan? Omdat we Sliedrecht een complete website willen bieden waar alles en iedereen op te vinden is. We vinden dat geld de compleetheid niet in de weg mag staan.

Scholen en Verenigingen zonder winstoogmerk krijgen gratis de €35 per jaar vermelding

Waarom zou u adverteren op deze website?

We hebben nog al wat pretenties en willen van deze website DE website maken voor Sliedrecht. En als u de huidige statistieken bekijkt en de aantallen die we al tijdens de startfase bereiken dan zult u ongetwijfeld met ons de kracht van het geheel zien. U wilt uw doelgroep bereiken. Wij bereiken uw doelgroep! En we doen dat goedkoper dan ieder ander medium!

Wat heeft deze website wat andere websites niet hebben?

Niets! Wij hebben helemaal niets wat anderen niet hebben! Maar wij hebben wel alles wat anderen ook hebben! En het grote verschil is dat wij het allemaal op één website hebben. Compleetheid is dus het toverwoord en met compleetheid bedoelen we dat iedere Sliedrechter op de website moet kunnen vinden wat wordt gezocht.

Hoeveel van uw klanten en potentiële klanten bezoeken deze website?

Ondanks het feit dat we net begonnen zijn en nog steeds in de bouw en startfase zitten worden dagelijks gemiddeld al 4.500 pageviews gescoord. Met een piek van zelfs 10.000+. Leg dat naast de plannen die we nog in petto hebben en u zult geen vragen meer hebben over dat onderwerp. En omdat Sliedrecht voor ons het pilot-project is gunnen we u als ondernemer extra voordeel.

Gratis Pakket

Over het gratis pakket kunnen we kort zijn. U krijgt een nette vermelding met uw adresgegevens en telefoonnummers in de categorie bedrijven/winkels. Ook zijn de reviews actief waarmee klanten u een beoordeling kunnen geven. Bij de gratis vermelding tonen wij wel reclame op de pagina van uw vermelding waardoor uiteraard ook uw concurrenten zich daar kunnen/mogen manifesteren.

Bekijk het voorbeeld van dit pakket

Pakket €35 per jaar (Dat is nog geen dubbeltje per dag)

Voor €35 per jaar wordt uw bedrijf perfect neergezet met onder andere:

Vermelding website (met link)
Vermelding evt. Facebookpagina (met link)
Uitgebreide tekst omschrijving van uw bedrijf met foto (invulling naar uw wensen)
Geen reclame van concurrenten op uw pagina
Ook geen Google reclame op uw pagina
Uw bedrijf vermeld op de pagina van uw concurrenten die hebben gekozen voor het gratis pakket
Een hogere vermelding in Google (met sterren) - Voor de mensen met kennis van SEO - Al onze links zijn ''follow'' dus verhogen de ranking van uw website
De mogelijkheid om de reviews van klanten zelf te beheren
Een achtergrondfoto van uw bedrijf
Zelf kiezen in welke categoriën uw bedrijf komt - U mag 3 groepen selecteren (mits u uiteraard ook echt in die groepen hoort) Verkoopt u boeken en Speelgoed? Dan vermelden we u in beide groepen. En ook als uw range in producten of diensten veel uitgebreider is vinden we altijd wel een passende oplossing. Want bij ons staat het gemak van de ''zoekende klant'' voorop.

Bekijk de voorbeelden van dit pakket

Pakket €50 per jaar

Het pakket van €50 per jaar is identiek aan het pakket van €35 per jaar en heeft de volgende extra's:

Uw bedrijf wordt ook getoond in de roulerende banner die op duizenden Pagina's (inderdaad, we hebben heel veel pagina's) van de website wordt getoond. Hierdoor valt u zeer goed op en wordt u nog beter gevonden.

Bekijk de voorbeelden van dit pakket

Pakket €90 per jaar

Dit pakket van €90 per jaar is hetzelfde als het pakket van €50 en heeft de volgende extra's:

Heeft u regelmatig een folder dan kunt u deze aan ons mailen (in digitale vorm) en plaatsen wij deze ook voor u.

Heeft u (bijvoorbeeld als restaurant) een menulijst? Ook deze kunt u in digitale vorm aanleveren en wij zorgen dan voor plaatsing.

Klanten met een pakket van €90 per jaar worden ook getoond op alle pagina's van verenigingen en non profit instellingen. Omdat verenigingen gratis worden opgenomen sponsort u als het ware het verenigingsleven in ruil voor extra exposure

Bekijk de voorbeelden van dit pakket

Vragen & Antwoorden

Komen betalende adverteerders boven gratis adverteerders te staan?

Betalende adverteerders komen altijd boven gratis adverteerders te staan. Echter hanteren wij geen systeem waardoor de ene betalende adverteerder boven een andere betalende adverteerder komt te staan. Wat wij wel doen is iedere maand de betalende adverteerders rouleren door steeds de onderste betalende adverteerder bovenaan te plaatsen. Zo is er op jaarbasis geen verschil in rangorde. En verder rouleert er altijd een banner met relevante (betalende) klanten bij de gratis deelnemer zoals u hier in het voorbeeld kunt zien.

Er wordt gesteld dat in dit pilot-project voor Sliedrecht de prijzen nooit worden verhoogd. Stel dat ik begin met een gratis vermelding en die over enkele jaren om wil zetten naar een betaalde? Betaal ik dan ook de prijzen die nu gelden en blijven deze dan ook vast staan?

Een complexe vraag. Indien u overstapt naar een betaalde positie gaat u het bedrag betalen dat op dat moment het entree-bedrag is voor die positie. Wij garanderen onze klanten van het eerste uur dat de prijzen altijd gelijk blijven. Dat doen we omdat we de steun aan ons pilot-project in ieder geval willen waarderen op een manier die er toe doet. Echter kan het uiteraard best zo zijn dat over pakweg een jaar de prijzen voor ''nieuwe instappers'' hoger zijn. Dit kan bijvoorbeeld als het project een succes is geworden. U stapt dan in op DIE prijs die echter daarna ook vast staat en nooit wordt verhoogd. 

Ons bedrijf is gevestigd in Papendrecht maar de meeste klanten die wij bedienen wonen in Sliedrecht. Wij snappen dat er voor Papendrecht een zelfde project op stapel staat maar voor ons is het belangrijk om op Sliedrecht gevonden te worden. Kunnen en mogen wij dat?

Aanmeldingen uit buurgemeenten zijn niet verboden. Echter hanteren wij wel bepaalde regels om wildgroei en dus onoverzichtelijkheid tegen te gaan. Kunt u aantonen dat u veel Sliedrechtse klanten heeft (dit zou bijvoorbeeld voor een rijschool heel goed kunnen) of zijn er in Sliedrecht geen zaken actief in uw branche (Hotels bijvoorbeeld) dan hebben wij er geen enkele moeite mee. Uiteraard staan we niet toe dat een bedrijf uit Utrecht waar ooit een keer een Sliedrechter eens iets heeft gekocht ditzelfde doet. De overzichtelijkheid en het gemak voor de bezoeker gaat in dit project voor de factor geld. 

Wat is het nut van de ''reviews'' waarmee klanten een waarde-oordeel kunnen geven aan een bedrijf als betalende klanten deze reviews zelf kunnen beheren en dus er voor kunnen kiezen om negatieve beoordelingen te verwijderen?

Deze stelling zou je inderdaad aan kunnen nemen ware het niet dat zowel de ondernemers als de consument niet op hun achterhoofd zijn gevallen. Een ondernemer WEET echt wel wanneer een negatieve review terecht is omdat die klant al eerder zijn/haar beklag heeft gedaan. Maar ook weet een ondernemer wanneer een review is geplaatst door bijvoorbeeld een concurrent uit kinnesinne om het aantal sterren. Zou een ondernemer een terechte klacht verwijderen dan zal de consument die de klacht heeft geplaatst dat merken en iedere ondernemer weet dat het beter is om op een (terechte of zelfs onterechte) klacht in te gaan en dit op te lossen veel meer goodwill oplevert op de lange termijn. Daarom zeggen we ook dat een ontevreden klant altijd eerst naar het bedrijf moet gaan om te proberen met de ondernemer de klacht op te lossen. Werkt dat niet dan is een negatieve review soms het gevolg en een weerspiegeling van de realiteit.

Als ik mee doe en het idee spreekt me inderdaad aan, waar zit ik dan aan vast en voor hoe lang? 

U doet mee voor het eerste jaar. Omdat wij uiteraard ook kosten hebben om uw pagina op te maken doet u minimaal 1 jaar mee. Daarna zit u nergens aan vast. Wel krijgt u ieder jaar een factuur die u moet betalen uiteraard maar als u na 3 maanden in dat 2e jaar opzegt dan passen wij uw plaatsing aan naar een gratis plaatsing en betalen u het teveel betaalde voor dat jaar uiteraard terug. Daarvoor ontvangt u dan een creditnota. Onze visie is om een product te leveren dat U wilt en dat u ''blijft willen''. Zegt u op dan zullen wij u wel vragen waar wij in uw ogen hebben gefaald om zo van onze fouten te kunnen leren.

Onze visie op reclame en onze toekomstige plannen.

Reclame is een noodzakelijk iets, als ondernemers weten wij dat uiteraard net zoals u dat weet. Maar reclame kan (en moet) ook leuk en betaalbaar zijn want je moet er als ondernemer geen hoofdpijn van krijgen en er liefst heel veel meer voor terug krijgen dan dat het je kost.

Met deze website hebben we de zaken geheel omgedraaid en de klant (beter gezegd: ''uw klant'') centraal gesteld. Die klant moet op deze website kunnen vinden hoe laat de trein gaat, welke dokter dienst heeft, kunnen snuffelen in de lokale marktplaats, de lokale banenmarkt bekijken en uiteraard kunnen zien wat u in de aanbieding heeft. En uiteraard moet die ''klant'' zich thuisvoelen op de site en zich kunnen ontspannen. En we denken (weten) dat we daar al in de aanloopfase aardig in zijn geslaagd want met gemiddeld 4.500 bekeken pagina's per dag weten we dat we heel hoog scoren. En dat terwijl we net pas uit de ''bouwput-fase'' zijn.

En er komt nog veel meer..... Momenteel kunt u ieder te koop staand huis al vinden op de site. Maar uiteraard doen we dat veel liever door zeer close samen te werken met de Sliedrechtse makelaars. Ook weten we dat de autohandel wel een duwtje in de rug kan gebruiken en we hebben dus ook in de planning dat alle auto's die in Sliedrecht te koop staan op de site komen.

Als de bezoekers (uw klanten) er behoefte aan hebben komt er een forum waar lokale zaken besproken kunnen worden en bovendien brengen we iedere straat in kaart waarbij we uiteraard ook weer alle ondernemers in die straat vermelden.

De techniek van dit alles is reeds gereed en zal stapsgewijs in gebruik worden genomen. Zo willen we een uniek project opzetten waarbij we direct zwart op wit aangeven dat iedere ondernemer die bij ons wil adverteren NOOIT meer gaaat betalen dan het startbedrag. Als u dus kiest voor de optie van €35 per jaar dan is dat over 20 jaar nog steeds €35 per jaar. Uiteraard stijgen onze prijzen wel mee met de markt, maar eenmaal klant dan is de instapprijs een vaste prijs. Beloofd is beloofd!

Uw bedrijf promoten op een manier die exact uw doelgroep bereikt? Dat maken wij graag waar!

Zaken doen met Serc is niet alleen goedkoop. Het is ook duidelijk en nergens zult u ook maar 1 ''klein lettertje'' vinden. Wij hechten er namelijk veel waarde aan om u als klant te kunnen houden tot het moment dat u met pensioen gaat of om een andere reden stopt met uw bedrijf.

Omdat we nu al in September zitten loopt het eerste jaar tot en met 31 December 2015 - Die paar maanden krijgt u dus alvast cadeau (omdat het voor onze administratie makkelijker is)

Opzeggen kan en mag altijd. Stopt uw bedrijf dan worden alle gegevens verwijderd. Gaat het bedrijf door dan wordt na opzegging een betaald contract omgezet in een gratis contract. (We willen nu eenmaal ieder bedrijf vermelden en beter zijn dan een ''Gouden Gids'')

Omdat Sliedrecht onze ''pilot'' is van het project krijgt iedere ondernemer met een betaald abonnement bovendien de toezegging dat iedere nieuwe optie die we in de (nabije) toekomst lanceren een jaar lang gratis en zonder verplichtingen kan worden uitgetest. Zo komen we al snel met een aanbiedingsmodule waar u als ondernemer net zoveel aanbiedingen in kunt plaatsen en beheren als u maar wilt. Technisch is deze al gereed en er moeten alleen nog wat ''cosmetische'' dingen worden bijgewerkt.

Ook (en alweer omdat het de ''pilot'' is) zullen betaalde accounts NOOIT in prijs stijgen. Hoe succesvol we ook worden, als u vandaag €35 per jaar aan ons kwijt bent dan is dat over 20 jaar nog steeds datzelfde bedrag.

Wilt u zelf uw pagina bijhouden? In dat geval krijgt u een duidelijke uitleg en een inlog. Bent u niet zo van dat ''internet-gedoe''? Dan doen wij het voor u. Hoe u het ook wilt, de prijs blijft hetzelfde.

Wilt u een fotocollectie op uw pagina? U lever de foto's maar aan en wij zorgen dat ze op een mooie manier worden getoond. Vooral aannemers zullen dit leuk vinden want zo kun je wat laten zien (bekijk ons voorbeeld hier)

Mist u een ''groep'' in ons menu? Laat het ons weten en we maken die groep direct aan.

Op de pagina's van betalende adverteerders zullen nooit advertenties van uw concurrenten en bijvoorbeeld Google Adsense worden getoond. Bij de gratis accounts behouden we ons uiteraard dat recht wel voor.

Uiteraard wilden we wat voorbeelden hebben om u iets te kunnen laten zien. De bedrijven in onze voorbeelden zijn willekeurig gekozen en het feit dat ze getoond worden wil niet zeggen dat ze al klant bij ons zijn. Wel hopen we uiteraard dat ze dat worden.

Past u bedrijf in meer dan 1 groep? Als we de omschrijving gelijk kunnen/mogen houden dan zorgen wij er voor dat u in al die groepen verschijnt. Wilt u per groep een andere omschrijving? Ook geen probleem, maar dan rekenen we €15 per jaar per extra groep.

Wilt u iets dat wij (nog) niet bieden? Dan gaan we graag met u rond de tafel.

Heeft u nog geen website? Ook dan helpen we u graag en zeer goedkoop verder.

Hebben we u genoeg houvast gegeven om mee te doen? We hopen in ieder geval dat u hieronder uw gegevens invoert.

adverteerders
Keuze pakket*