Serc

Pakket €35 per jaar

Hieronder ziet u een voorbeeld van een pakket a €35 per jaar.

Uiteraard is het toegestaan om zoals in het voorbeeld alleen een afbeelding te hebben, maar ook tekst MET een foto of alleen tekst is uiteraard mogelijk. U levert ons de tekst aan en wij plaatsen deze voor u. Desgewenst kunt u ook zelf een inlog krijgen waarna u zelf de tekst kunt bewerken. Moeilijk? Welnee, het is heel eenvoudig en uiteraard krijgt u er ook een handleiding bij (die op een half A4tje past) En is het zelf bijhouden niet ''uw ding''? Dan zorgen wij er voor dat alles online komt.

Maar uiteraard is het onderstaande niet alles wat u krijgt voor €35 per jaar. U krijgt ook:

Ster vermelding binnen Google 

Vermelding op pagina's van bedrijven die hebben gekozen voor het gratis pakket (dit ziet u op de pagina van het gratis pakket)  

Een achtergrondfoto van uw bedrijf die u zelf mag aanleveren (in het voorbeeld van Partycentrum De Bios is dat goed te zien) Dit is ook een €35 per jaar voorbeeld

 

 

Team Kapsalon

Ster vermelding Google

Door de reviews krijgt u sterren en na enige tijd herkend Google deze sterren en worden deze getoond bij uw vermelding binnen Google. Naar klanten die u (nog) niet kennen kan een dergelijke waardering net het verschil betekenen tussen wel of geen klant worden.

Hieronder een afbeelding van een bedrijf dat reeds gevonden wordt met de Ster vermelding

To top

 

Recensie over Team Kapsalon Sliedrecht

 • Team Kapsalon Sliedrecht
  Test Review
  2014-09-15
  Recensie is geplaatst op:maandag 15 september 2014
  In dit pakket kunt u inloggen om onredelijke reviews te verwijderen
  Score: 5
  Uw concurrent haalt een grapje uit? Of gewoon iemand die onzin verkoopt?
  Met 1 muisklik haalt u onredelijke reviews weg.
  Wij maken voor u een inlog aan uiteraard die u zelf kiest.
 • Onze bezoekers waarderen Team Kapsalon Sliedrecht met een gemiddelde score van 5., van 5 (gebaseerd op 1 recensie).

  klik hier om een recensie te schrijven
Login voor beheerder

Uw bedrijf promoten op een manier die exact uw doelgroep bereikt? Dat maken wij graag waar!

Zaken doen met Serc is niet alleen goedkoop. Het is ook duidelijk en nergens zult u ook maar 1 ''klein lettertje'' vinden. Wij hechten er namelijk veel waarde aan om u als klant te kunnen houden tot het moment dat u met pensioen gaat of om een andere reden stopt met uw bedrijf.

Omdat we nu al in September zitten loopt het eerste jaar tot en met 31 December 2015 - Die paar maanden krijgt u dus alvast cadeau (omdat het voor onze administratie makkelijker is)

Opzeggen kan en mag altijd. Stopt uw bedrijf dan worden alle gegevens verwijderd. Gaat het bedrijf door dan wordt na opzegging een betaald contract omgezet in een gratis contract. (We willen nu eenmaal ieder bedrijf vermelden en beter zijn dan een ''Gouden Gids'')

Omdat Sliedrecht onze ''pilot'' is van het project krijgt iedere ondernemer met een betaald abonnement bovendien de toezegging dat iedere nieuwe optie die we in de (nabije) toekomst lanceren een jaar lang gratis en zonder verplichtingen kan worden uitgetest. Zo komen we al snel met een aanbiedingsmodule waar u als ondernemer net zoveel aanbiedingen in kunt plaatsen en beheren als u maar wilt. Technisch is deze al gereed en er moeten alleen nog wat ''cosmetische'' dingen worden bijgewerkt.

Ook (en alweer omdat het de ''pilot'' is) zullen betaalde accounts NOOIT in prijs stijgen. Hoe succesvol we ook worden, als u vandaag €35 per jaar aan ons kwijt bent dan is dat over 20 jaar nog steeds datzelfde bedrag.

Wilt u zelf uw pagina bijhouden? In dat geval krijgt u een duidelijke uitleg en een inlog. Bent u niet zo van dat ''internet-gedoe''? Dan doen wij het voor u. Hoe u het ook wilt, de prijs blijft hetzelfde.

Wilt u een fotocollectie op uw pagina? U lever de foto's maar aan en wij zorgen dat ze op een mooie manier worden getoond. Vooral aannemers zullen dit leuk vinden want zo kun je wat laten zien (bekijk ons voorbeeld hier)

Mist u een ''groep'' in ons menu? Laat het ons weten en we maken die groep direct aan.

Op de pagina's van betalende adverteerders zullen nooit advertenties van uw concurrenten en bijvoorbeeld Google Adsense worden getoond. Bij de gratis accounts behouden we ons uiteraard dat recht wel voor.

Uiteraard wilden we wat voorbeelden hebben om u iets te kunnen laten zien. De bedrijven in onze voorbeelden zijn willekeurig gekozen en het feit dat ze getoond worden wil niet zeggen dat ze al klant bij ons zijn. Wel hopen we uiteraard dat ze dat worden.

Past u bedrijf in meer dan 1 groep? Als we de omschrijving gelijk kunnen/mogen houden dan zorgen wij er voor dat u in al die groepen verschijnt. Wilt u per groep een andere omschrijving? Ook geen probleem, maar dan rekenen we €15 per jaar per extra groep.

Wilt u iets dat wij (nog) niet bieden? Dan gaan we graag met u rond de tafel.

Heeft u nog geen website? Ook dan helpen we u graag en zeer goedkoop verder.

Hebben we u genoeg houvast gegeven om mee te doen? We hopen in ieder geval dat u hieronder uw gegevens invoert.

adverteerders
Keuze pakket*