Serc

Pakket €90 per jaar

In het pakket van €90 per jaar heeft u uiteraard alles wat ook in het €50 pakket zit. Maar uiteraard heeft het €90 per jaar pakket enkele extra opties. Echter zullen veel bedrijven deze opties niet nodig hebben.

Het €90 per jaar pakket is ideaal voor bedrijven die regematig een folder uitgeven. U kunt ons deze folder digitaal mailen en wij zorgen er dan voor dat deze zolang als u dat aangeeft online komt te staan. Bekijk het voorbeeld hieronder

Heeft u een restaurant of een ander bedrijf waarbij u een menu of prijslijst hanteert? Dan is het uiteraard makkelijk als uw klanten dat kunnen bekijken. Ook hier kunnen wij dat voor u plaatsen als u het digitaal aanlevert en uiteraard kunt u het ook laten wijzigen wanneer u dat wilt. Bekijk een voorbeeld op een testpagina die we hebben opgemaakt en klik daar op de banner met ''menu''

Voorbeeld bedrijf met folder

In dit vlak wordt voor u uiteraard een heel mooi geheel opgemaakt dat volledig voldoet aan uw wensen. Echter om de voorbeelden te tonen houden we het puur functioneel. Klik op het folder plaatje en u gaat direct naar het voorbeeld van de online folder. Dit kunnen we voor u op deze manier plaatsen als u (of een eventuele franchiseorganisatie) een dergelijke folder online heeft.

Heeft u (nog) geen folder op uw website zoals in het bovenstaande voorbeeld? Geen probleem, want als u ons uw folder digitaal aanlevert kunnen wij deze toch online zetten voor u. Klik hiervoor op het miniatuur-foldertje links van deze tekst

Testbedrijf met folder

 

Recensie over Testbedrijf met folder

 • Testbedrijf met folder
  Blij
  2014-09-15
  Recensie is geplaatst op:maandag 15 september 2014
  Niets mis mee
  Score: 5
  We hopen in ieder geval dat u als ondernemer ook tevreden bent/wordt met ons
 • Onze bezoekers waarderen Testbedrijf met folder met een gemiddelde score van 5., van 5 (gebaseerd op 1 recensie).

  klik hier om een recensie te schrijven
Login voor beheerder

Uw bedrijf promoten op een manier die exact uw doelgroep bereikt? Dat maken wij graag waar!

Zaken doen met Serc is niet alleen goedkoop. Het is ook duidelijk en nergens zult u ook maar 1 ''klein lettertje'' vinden. Wij hechten er namelijk veel waarde aan om u als klant te kunnen houden tot het moment dat u met pensioen gaat of om een andere reden stopt met uw bedrijf.

Omdat we nu al in September zitten loopt het eerste jaar tot en met 31 December 2015 - Die paar maanden krijgt u dus alvast cadeau (omdat het voor onze administratie makkelijker is)

Opzeggen kan en mag altijd. Stopt uw bedrijf dan worden alle gegevens verwijderd. Gaat het bedrijf door dan wordt na opzegging een betaald contract omgezet in een gratis contract. (We willen nu eenmaal ieder bedrijf vermelden en beter zijn dan een ''Gouden Gids'')

Omdat Sliedrecht onze ''pilot'' is van het project krijgt iedere ondernemer met een betaald abonnement bovendien de toezegging dat iedere nieuwe optie die we in de (nabije) toekomst lanceren een jaar lang gratis en zonder verplichtingen kan worden uitgetest. Zo komen we al snel met een aanbiedingsmodule waar u als ondernemer net zoveel aanbiedingen in kunt plaatsen en beheren als u maar wilt. Technisch is deze al gereed en er moeten alleen nog wat ''cosmetische'' dingen worden bijgewerkt.

Ook (en alweer omdat het de ''pilot'' is) zullen betaalde accounts NOOIT in prijs stijgen. Hoe succesvol we ook worden, als u vandaag €35 per jaar aan ons kwijt bent dan is dat over 20 jaar nog steeds datzelfde bedrag.

Wilt u zelf uw pagina bijhouden? In dat geval krijgt u een duidelijke uitleg en een inlog. Bent u niet zo van dat ''internet-gedoe''? Dan doen wij het voor u. Hoe u het ook wilt, de prijs blijft hetzelfde.

Wilt u een fotocollectie op uw pagina? U lever de foto's maar aan en wij zorgen dat ze op een mooie manier worden getoond. Vooral aannemers zullen dit leuk vinden want zo kun je wat laten zien (bekijk ons voorbeeld hier)

Mist u een ''groep'' in ons menu? Laat het ons weten en we maken die groep direct aan.

Op de pagina's van betalende adverteerders zullen nooit advertenties van uw concurrenten en bijvoorbeeld Google Adsense worden getoond. Bij de gratis accounts behouden we ons uiteraard dat recht wel voor.

Uiteraard wilden we wat voorbeelden hebben om u iets te kunnen laten zien. De bedrijven in onze voorbeelden zijn willekeurig gekozen en het feit dat ze getoond worden wil niet zeggen dat ze al klant bij ons zijn. Wel hopen we uiteraard dat ze dat worden.

Past u bedrijf in meer dan 1 groep? Als we de omschrijving gelijk kunnen/mogen houden dan zorgen wij er voor dat u in al die groepen verschijnt. Wilt u per groep een andere omschrijving? Ook geen probleem, maar dan rekenen we €15 per jaar per extra groep.

Wilt u iets dat wij (nog) niet bieden? Dan gaan we graag met u rond de tafel.

Heeft u nog geen website? Ook dan helpen we u graag en zeer goedkoop verder.

Hebben we u genoeg houvast gegeven om mee te doen? We hopen in ieder geval dat u hieronder uw gegevens invoert.

adverteerders
Keuze pakket*