Serc

Vacatures en werkgelegenheid in Sliedrecht

Iedere dag tientallen nieuwe banen in Sliedrecht en directe omgeving.

Zoek je een baan? Gebruik het menu rechts

Alles over vacatures en werkgelegenheid in Sliedrecht

In deze moeilijke tijden liggen de banen niet voor het oprapen. Althans dat is de publieke opinie en wat kranten en TV ons doen geloven. Maar gaat het dan echt zo slecht? Of is dit slechts een dipje in de te snelle groei van de laatste jaren?

Een vaststaand feit is dat mensen zich vaak dieper de put in laten praten door de ''berichtgeving'' dan dat de put diep is. Met andere woorden, we ondervinden wat stagnering in de groei en hebben een regering die niet altijd de juiste actie onderneemt. Maar om dan gelijk te spreken van een crisis is alsof je je hoofd maar alvast op het hakblok legt.

Er zijn nog wel degelijk bedrijven die personeel zoeken en als we gewoon accepteren dat er een wet bestaat van vraag en aanbod dan hebben de werkgevers het momenteel wat makkelijker om goed personeel te vinden voor het salaris dat ze die werknemers willen betalen.

We geven u op deze pagina de informatie van alle vacatures die er zijn in Sliedrecht (en de nabije omgeving) zodat u in ieder geval weet ''wat er te koop is'' en zelf kunt uitmaken of er iets voor u tussen staat. Uiteraard wisselt het aanbod dagelijks dus als u echt op zoek bent is het aan te raden om wekelijks (of dagelijks) even te kijken.

En wat als je in Sliedrecht niet (of heel moeilijk) aan een baan kunt komen?

Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk als je in dit scenario terecht bent gekomen of er in terecht dreigt te komen. Natuurlijk zoek je het eerst naar een baan in Sliedrecht of in de omgeving van Sliedrecht. Maar uiteraard kun je ook verder kijken naar de regio's Dordrecht, Rotterdam en zelfs Breda.

Maar je kunt ook overwegen om je zelf te gaan vestigen als zelfstandig ondernemer en als ZZPer te gaan werken in het beroep waar je goed in bent. Deze optie wordt steeds vaker gekozen door mensen van 40+ die het gevoel hebben dat ze niet meer meetellen op de arbeidsmarkt.

Maar ook aan het zelfstandig ondernemerschap kleven valkuilen. We hebben er een artikel aan gewijd om je te laten zien wat de voordelen en de nadelen zijn van het ''eigen baas'' zijn.