Serc

Woon-informatie Sliedrecht

U bent op zoek naar een huurwoning?

Om te zorgen dat u kunt reageren op een woning die u bevalt, is het noodzakelijk dat u zich laat registreren als woningzoekende bij de aangesloten woningcorporaties. De eerste registratie kost € 29,65. Als u 18 jaar of ouder bent, kunt u daarvoor een formulier aanvragen bij de woningcorporatie of via woonkeus.nl. Zodra de gegevens zijn verwerkt, ontvangt u een bevestiging met daarop een registratienummer. Dit registratienummer hebt u nodig als u wilt reageren op een woning. Het is dus belangrijk dat u dat goed bewaart. Staat u eenmaal ingeschreven dan kan de inschrijving jaarlijks worden verlengd. Dit kost € 17,75 en hier krijgt u automatisch bericht van.

Het woningaanbod van Tablis Wonen wordt iedere dinsdag gepubliceerd op de website van Stichting Woonkeus Drechtsteden en door middel van een Digizine verstuurd aan de abonnees hiervan. Daarnaast kunt u het actuele woningaanbod bekijken bij de corporatie. De woningen in de Gemeente Graafstroom worden tevens gepubliceerd in het weekblad "Het Kontakt". Het Digizine is een digitale woonkrant. In het Digizine geeft Stichting Woonkeus Drechtsteden informatie op maat aan iedere woningzoekende die dat wil. Welke informatie dat is bepaalt men zelf aan de hand van een individueel zoekprofiel. Hierin geeft men onder meer het gewenste type woning aan, plus de gemeente, wijk of buurt waarin die woning zou moeten staan. Alle woningzoekenden hebben bij de bevestiging van de inschrijving van Stichting Woonkeus Drechtsteden een bijlage ontvangen, waarop dit zoekprofiel kan worden ingevuld. Nadat het ingevulde formulier is ontvangen door Stichting Woonkeus Drechtsteden ontvangt de woningzoekende een Digizine waarin alleen het woningaanbod staat waarvoor hij of zij in aanmerking wenst te komen. Een wekelijks bezoek aan de website is dan niet nodig; als er passend aanbod is wordt men automatisch op de hoogte gesteld door Woonkeus.

U zoekt een koopwoning?

Als u op zoek bent naar een koopwoning in de gemeente Sliedrecht dan heeft u momenteel voldoende keus en zult u snel kunnen vinden wat u zoekt. Momenteel zitten we midden in een zogenaamde kopers-markt en kunt u als potentiele koper zeer goede voorwaarden uit-onderhandelen met de verkoper of de makelaar van de verkoper.

Woont u al in Sliedrecht of in de nabije omgeving van Sliedrecht dan kent u uiteraard de omgeving al. Komt u echter van verder weg dan is het raadzaam om eens langs te komen om u op die manier vast het baggerdorp Sliedrecht een beetje eigen te maken.

Heeft u schoolgaande kinderen? Dan is het uiteraard ook van groot belang naar wat voor een school u die wilt sturen. Op de Scholen-pagina laten we u kennis maken met alle scholen in Sliedrecht.

Verder tonen we u graag alle panden die in Sliedrecht te koop staan bij de verschillende makelaars in en rond Sliedrecht.

 

 

 

U wilt de best mogelijke hypotheek?

Een huis zoeken en vinden is waar het meestal begint, maar als er eenmaal iets is dan komt er in de meeste gevallen een hypotheek om de hoek kijken.

En na alle wijzigingen van de afgelopen jaren is het er niet echt duidelijker (en beter) op geworden voor de consument en is het haast niet te doen om die ene boom te vinden in dat ondoordrinbare woud.

Voor het beste hypotheekadvies op de Sliedrechtse huizenmarkt ebnt u dus bij ons aan het juiste adres. En.... Ons advies is gratis, geheelvrijblijvend en beslist onpartijdig (we hebben geen belangen bij welke bank dan ook)

Naar de Hypotheek Info Pagina